tehnologija


LEGUAR™ je prvi SMC™*** uređaj na svijetu, maksimalno efikasan u tretmanu i prevenciji ozljeda koljena. Ova inovativna tehnologija je cjelovito riješenje, komplementarno svim važećim metodama liječenja te predstavlja budućnost u tretmanu koljena. Značajno povećava efikasnost svih poznatih metoda liječenja koljena - operacijskih i neoperacijskih.

LEGUAR™ je prijeko potreban alat u medicinskom i sportskom okruženju. Podržava vođene i individualne tretmane i učinkovito sprječavanje ozljeda u profesionalnom sportu i svakodnevnom životu.

LEGUAR™ nudi vrhunsko poboljšanje performansi koje se ne mogu postići konvencionalnim metodama treninga ili rehabilitacije.


*** SMC™ ili Suprakinetic Motion Control™ je revolucionarna nova tehnologija rođena iz sinergije vrhunske robotike i naprednih softverskih rješenja.

karakteristike

Leguar - specijalizirani centar za koljeno - bol u koljenu - tehnologija
za koljeno
LEGUAR™ je dizajniran isključivo za liječenje koljena. Ne radi se kompromis zbog svestranosti, kao kod svih ostalih [„višezglobnih“] uređaja. Primarna funkcija i dizajn usmjereni su na liječenje degenerativnih i traumatičnih stanja koljena, kako prije tako i nakon kirurškog liječenja.
Leguar - specijalizirani centar za koljeno - bol u koljenu - tehnologija
BilateralnA Funkcija
Dva precizna servo motora, svaki posvećen jednom koljenu, pružaju osnovu za izuzetno učinkovit tretman. U kombinaciji s poboljšanom strukturom i postavkom vježbanja, ovaj dizajn omogućuje maksimalne performanse u minimalnom vremenu.
finoća performansi
Vrhunske komponente uparene su sa SMC™ pogonom i njegovim algoritmima. Ova kombinacija daje vrhunske performanse koje nadmašuju sve dosad poznato ili korišteno. Leguar™ vrlo sliči pokretu fine ljudske motorike i predstavlja najviše mjerilo za učinkovitost i aktivnu sigurnost.
Leguar - specijalizirani centar za koljeno - bol u koljenu - tehnologija
pametan software
LEGUAR™ koristi intuitivno sučelje koje na inovativan način kontrolira sofisticirana robotska rješenja. Dvostruki dodirni zasloni dizajnirani su za upravljanje, vođenje, nadgledanje ili upotrebu sa ili bez rukovatelja. Precizno snimanje podataka pruža napredne analitičke mogućnosti profesionalcima, kao i alate za upravljanje pacijentima i protokolima.detaljne informacije o tehnologiji i timu možete pročitati klikom na link

VIDEO

IVICA KOSTELIĆ

o leguaru

U ovom videu Ivica Kostelić dijeli svoje dojmove o LEGUAR™ uređaju i SMC tehnologiji.
Kada je Ivica prvi put probao LEGUAR™ rekao je: „Druga dimenzija! To je budućnost.”

Također dijeli svoje jedinstveno iskustvo o brojnim ozljedama koljena, operacijama,
zahtjevnim rehabilitacijama i fascinantnim uspjesima koji su uslijedili.

Trajanje videa: 30min.